SWEDISH

 Nordic BJJ Open Championships arrangeras av Nacka Dojo och vi är en av Sveriges största och mest framgångsrika kampsportsklubbar med över 900 medlemmar. Vi är också mycket vana att arrangera stora tävlingar och läger. Sedan år 2000 har vi arrangerat ju-jutsu tävlingen Nordic Cup och vi står även som värd för stora läger varje år vilket har givit oss stor erfarenhet och kunskap kring arrangemang.

Vi har samlat vår kunskap och energi och etablerat Nordic BJJ Open Championships som en av Europas största BJJ tävlingar. Vi har som mål att ge alla deltagare, liten som stor, en rolig och välarrangerad tävling där allt flyter på från start till mål. Vi har lagt ned stora resurser på hemsida, profilering, medaljer och arrangemang och vi jobbar hårt för att du som fighter ska ha optimala förutsättningar att kunna prestera optimalt på tävlingen.

Ricard Carneborn, sportchef Nacka Dojo
På tävlingsdagen kommer vi att göra allt vi kan för att du som fighter och publik ska uppleva Brazilian Jiu-Jitsu tävlingar när det är som allra bäst.

Tack vare våra samarbetspartners kan vi erbjuda välfyllda prisbord och prispengar till vinnaren i den öppna svartbältesklassen.

Vi ser fram emot att träffa dig på en av Europas största och mest välarrangerade BJJ tävlingar.

Nacka Dojo is one of Swedens biggest and mots succesfull martial arts academies. We have arranged camps and competitions since 1982 and we are very happy to bring you Nordic BJJ Open Championships. Contact person and event organizer is Ricard Carneborn, 0705759952,
Contact us by email